Com si el temps tornés enrere, les pancartes pengen altre cop a la plaça al costat de més de vint tendes de campanya. És el moviment Nit Dempeus. I també el 15-M. La indignació torna als carrers amb el mateix objectiu de quan va néixer. JON, membre del moviment Nit Dempeus: "Reivindicar lo que ya se lleva reivindicando desde hace más de 5 años, es un poco de calidad de vida, buen trato a la gente en cuanto a sanidad, educación, papeles, los TTIP's, las cíes, un montón de situaciones que se están dando hoy en día y que estamos cansados de aguantar, simplemente." Per això hi conflueixen diferents moviments i marees entre els quals hi ha el col•lectiu d'immigrants "Papers per a tots". També participen a les assemblees per tal de donar-se suport mutu. ALMAS WAHEED, associació Papers i Drets per a Tots: "Nos quedamos a dormir porque queremos enseñar a la gente de Barcelona o España que hay inmigrantes que llevan aquí muchos años pero no tienen papeles." Amb tot, les tendes de campanya es van duplicar ahir, coincidint amb l'aniversari del moviment indignat. "L'acampada va arribar el 9 d'abril per donar suport al moviment en contra de la reforma laboral a França. Encara no saben fins quan s'hi estaran, de fet aquesta tarda hi ha una assemblea prevista per les 4 per decidir que faran durant els propers dies. Us ho ha explicat des de la plaça de Catalunya, Laura Arias. "

A la plaça de Catalunya hi conflueixen diverses marees. Com fa cinc anys, els indignats han adaptat les seves reivindicacions a l’actualitat: “Més qualitat de vida, millor sanitat i educació, papers per als immigrants, combatre els TTIP…“.

Moltes qüestions, en definitiva, contra les quals es rebel·len perquè, com explica el Jon, un dels membres del moviment Nit Dempeus, “estem cansats d’aguantar”. Els acampats van arribar el 9 d’abril per donar suport al moviment en contra de la reforma laboral a França.

Tot i que no saben ben bé quant de temps s’hi estaran, aquest dilluns han decidit mantenir les tendes a la plaça i anar debatent dia a dia la seva continuïtat.