Després de tres mesos d’Erasmus a Grècia, l’Alba ha avançat la tornada a Barcelona per participar aquest dijous en les eleccions. No estava convençuda de votar per correu i com que la família l’hi va insistir va decidir arribar a la ciutat un dia abans del previst. “M’he perdut algunes classes per poder ser-hi”, ha afirmat l’Alba.

També la Neus ha arribat a temps. “Estic contentíssima”, ha dit. Ella, en canvi, estava al sud-est asiàtic i va comprar el vol de tornada sense saber que es convocarien aquests comicis.

El Joan és un enamorat dels mercats de Nadal. Aquest any ha viatjat a Varsòvia però ha decidit que havia de tornar just abans de les eleccions. Espera que hi hagi una participació molt alta. “A veure si tothom va a votar i tenim una participació del 80 % o més”, ha explicat.

La història de la Mara és ben diferent. Ella és italiana i té nacionalitat espanyola. Va viure a Catalunya durant molts anys. “Ho podia fer per correu, però no m’aclaria gaire amb la web i he preferit venir directament”, ha afirmat.