Entre el 16 i el 24 de novembre, el parc commemora els 10 anys sense Floquet de Neu amb diverses activitats. Hi destaca l’exposició “10 anys sense Floquet de Neu: treballant per la conservació dels primats”, en què es repassen els aspectes principals de la vida del goril·la albí. També es podrà trobar informació relativa a programes de recerca i conservació i dades sobre les diverses entitats que treballen en la conservació dels drets dels primats.

A l’espai de goril·les del Zoo s’hi farà una gimcana sobre les amenaces que afecten els goril·les. Es tracta d’una activitat adreçada a tots els públics que pretén conscienciar dels perills que afecten els primats. Entre altres activitats, també es farà una exposició dels dibuixos finalistes del concurs Homenatge a Floquet de Neu, una exposició de pintures sobre grans primats i un taller destinat a les escoles per donar a conèixer qui era Floquet de Neu.

Portes obertes el 23 i 24 de novembre

El cap de setmana del 23 i 24 de novembre hi haurà una jornada de portes obertes en la part del Zoo que correspon a l’antic circuit d’educació viària, on es podrà participar en les activitats relacionades amb Floquet de Neu. S’hi podrà accedir per una porta que s’habilitarà especialment a la zona de la plaça que queda davant del Parlament de Catalunya. Durant els 37 anys que va viure al parc, la popularitat del goril·la albí el va convertir en un símbol de Barcelona i una icona internacional de la ciutat.