El consistori ha presentat aquest dijous el balanç del Parc d’Atraccions del Tibidabo corresponent a 2012. Les instal·lacions han rebut 516.000 visitants, una xifra que es vol fer créixer per arribar a l’objectiu dels 600.000. Aquesta és la xifra que el parc tenia just l’any que hi va haver un accident mortal a l’atracció d’El Pèndol, l’estiu de 2010. Posteriorment al sinistre el nombre de visitants va caure en picat i a poc a poc s’ha anat recuperant.

La direcció del parc espera que la posada en funcionament de la nova nòria, prevista per al mes de juliol, pugui ser un incentiu per atreure públic. La instal·lació ha costat 650.000 euros. La Roda Panoràmica serà de 20 metres de diàmetre i tindrà 16 cabines. Pel que fa a la ubicació, recupera la tradicional posició al mirador, per emfatitzar la visió panoràmica que ofereix de 500 metres sobre la ciutat.

El pla per fer créixer el nombre de visitants també preveu reforçar les activitats durant el Nadal. Els usuaris del parc han valorat amb un nou l’atenció rebuda per part dels treballadors.