Segons ha pogut saber BTV, el segon violador de l’Eixample ha quedat en llibertat. Alejandro Martínez Singul ha abandonat Brians 1 a primera hora d’aquest dijous. Finalment, no se l’ha canviat de centre penitenciàri, com s’havia rumorejat. Segurament, Singul marxarà fora de Catalunya per desfer-se de l’estigma que en altres ocasions l’ha perseguit.

Alejandro Martínez Singul ha complert una condemna de tres anys i nou mesos i ha estat el primer pres de l’Estat que s’ha sotmès voluntàriament a una teràpia farmacològica d’inhibició del desig sexual, un tractament que haurà de continuar fora de la presó. Fonts penitenciàries afirmen que, tot i que s’ha reduït les possibilitats de reincidència de Singul, el violador no està rehabilitat al 100%. La fiscalia ha demanat que els Mossos d’Esquadra el vigilin. El conseller d’Interior, Ramon Espadaler, va anunciar que la policia catalana el controlarà, tot i que d’una forma “no invasiva”. Espadaler ha assegurat que si Singul surt de Catalunya, n’informaran a altres cossos policials.

El “segon violador de l’Eixample” ja va ser condemnat als anys 90 per cinc delictes de violació, cinc d’agressió sexual, quatre més en grau de temptativa i quatre de faltes de lesions. El 2007 va quedar en llibertat. El 2010 el van tornar a condemnar per haver atacat una menor.