PATRÍCIA FREIXAS, voluntària de SPAM "Jo sempre n'he tingut i sempre n'he comprat, però la gratificació que et dóna un gos del carrer és el millor del món." La Patrícia està contenta d'haver-se decidit per l'adopció. Ara fa un any que col·labora amb SPAM i avui ha vingut aquí amb el Curro, que viu en un centre d'acollida de Sant Boi i que busca una nova llar. Per a ell, acudir a l'Animaladda, i sobretot desfilar per la passarel·la, és una bona manera de fer-se veure. CARME MÉNDEZ, presidenta d'ADDA "Atansem els animals als ciutadans i ells poden veure els animals que han estat abandonats, que són animals preciosos que estan aquí esperant la seva segona oportunitat." La Lola i la seva família són dels qui busquen un gos i, de moment, ja n'han vist uns quants. L'únic requisit és que sigui un animal tranquil. LOLA AMIGÓ "Ens estàvem informant de quines condicions el tenen. El donen esterilitzat, amb el xip, amb les vacunes posades..." BELÉN BARRANTE, veterinària del Centre d'Atenció d'Animals Domèstics i de Companyia del Maresme "Intentem fer adopions una mica controlades perquè la gent estigui contenta amb l'animal que s'emporta i l'animal estigui bé amb la família que va." Si troben el que els agrada, i els consideren aptes per a l'adopció, se'l podran endur. CLARA ALIAGUILLA: "L'organització espera assolir un volum de visitants similar al de l'any passat i també vol igualar el nombre d'adopcions. De moment, només ahir, en un dia tradicionalment fluix, ja se'n van fer 19. Us ho ha explicat des de l'Animaladda, Clara Aliaguilla."

Entre les activitats, hi destaca la desfilada de gossos. Són animals que han estat abandonats i que actualment viuen en centres d’acollida. L’objectiu de desfilar per la passarel·la és cridar l’atenció de les famílies que busquen un animal de companyia.

Abans de cada adopció, però, els futurs propietaris hauran de respondre a una petita entrevista. Es tracta d’un  test que serveix per avaluar la idoneïtat de cada família. D’aquesta manera, es vol assegurar tant benestar del gos com la bona entesa amb la família i evitar una possible devolució de l’animal.