JOAN PUJOL "Feia molt de temps que no veníem al Poble Espanyol i hem aprofitat per gaudir una mica dels espais i aprofitar les activitats per als nens." SUSANA ROMÁN "També tenen tallers que no estaran gaire massificats, que en molts dels casos el problema de venir amb nanos és que a tot arreu hi ha tantíssima gent que no poden passar-s'ho bé."

Un espai tan singular de Barcelona com és el Poble Espanyol, situat a la muntanya de Montjuïc, també té la seva pròpia festa major. Una jornada dedicada sobretot als més petits i que s’allargarà durant tot aquest diumenge. La plaça principal s’ha vestit de gala per a la festa i s’ha omplert de castells inflables, xanquers i també s’ha fet la plantada de gegants a la plaça.

A més, al migdia s’han enllestit desenes de les taules per celebrar una gran botifarrada popular, un àpat cuinat a la mateixa plaça. Moltes famílies s’hi han apropat per gaudir de l’ambient festiu d’aquesta altra festa major i també per aprofitar la jornada de portes obertes al recinte.