Són el personal administratiu de la Universitat de Barcelona exposant al rector les seves reivindicacions laborals. Els treballadors han interromput la reunió del Consell de Govern de la universitat per mostrar el malestar per les retallades pressupostàries. El rector els hi ha demanat comprensió i ha assegurat que la direcció de la universitat fa el que pot amb el pressupost que hi ha. Finalment la reunió del Consell de Govern ha continuat en un altra sala i els manifestants han fet una altra acció de protesta a l'edifici Alumni de la UB. Allà han penjat cartells en contra de les tisorades. DOMINGO BERBEL, Comitè d'Empresa del PAS de la UB "Totes les lleis que està aprovant el Govern de Catalunya van en contra de l'autonomia universitària i en contra dels interessos del personal d'administració i serveis, entre altres coses la pèrdua de drets, l'empitjorament de les condicions de treball i el nombre d'efectius que treballen en aquests moments per la Universitat de Barcelona."

Els treballadors d’administració i serveis (PAS) s’han concentrat abans de les 9 h al rectorat de la UB, quan estava previst que comencés la reunió del Consell de Govern de la universitat. Segons ha explicat Domingo Berbel, membre del Comitè d’Empresa, els treballadors estan descontents no només per la reducció de sou, sinó també per la pèrdua de drets laborals, com la disminució de dies festius, la no substitució de les baixes o el fet que el PAS ja no pugui estudiar gratuïtament en la universitat en la qual treballen.

Després de parlar amb el rector, els manifestants s’han traslladat -amb xiulets i cartells reivindicatius- cap a un altre edifici universitari situat al carrer de la Diputació on s’han tornat a concentrar.

La reunió del Consell de Govern també ha continuat en una altra sala.