Els dos responsables polítics han destacat que “encara queda molta feina per fer” per esbrinar les circumstàncies i les connexions internacionals que van permetre als terroristes arribar a actuar. Forn i Millo també han destacat la importància que ha tingut la “bona coordinació” dels diferents cossos policials per poder desarticular la cèl·lula terrorista. En aquest sentit, el delegat del Govern espanyol no ha volgut entrar en polèmiques i ha insistit que “les competències estan molt ben definides i així continuarem treballant conjuntament”.

Més presència policial en grans esdeveniment

En la trobada també s’ha valorat el reforç de les mesures de seguretat arran dels atacs, que a Barcelona comportarà més presència de policies a grans esdeveniments i infraestructures. Els responsables dels dos governs han explicat també que han parlat de com fer complir els acords de la Junta de Seguretat que es va fer al juliol, entre els quals hi ha l’accés dels Mossos a la informació dels òrgans de coordinació policial internacional.

Millo ha confirmat també que el Govern espanyol estarà representat en la manifestació que es farà dissabte que ve, però no ha concretat quins membres de l’executiu hi assistiran.