Segons l’escrit presentat pel ministeri fiscal, l’aleshores cap del departament d’audiovisuals del Centre de Convencions del Fòrum va ordir un pla per acabar amb la vida de Martínez Touriño després de saber que estava a punt de ser acomiadat. A través del seu cunyat i dos col·laboradors més, hauria aconseguit obtenir informació confidencial de la víctima, que, diu la fiscalia, va ser facilitada a l’autor material del crim. Per tot això, la fiscalia responsabilitza Moreno dels delictes d’assassinat i tinença il·lícita d’armes, i ha demanat la mateixa pena per a l’autor material i per als dos còmplices del crim que va tenir lloc el 9 de febrer de l’any 2009. El cas el jutjarà un tribunal popular.

D’altra banda, l’Audiència de Barcelona ha eximit el Centre de Convencions Internacional de Barcelona (CCIB) d’haver-se de fer càrrec de possibles indemnitzacions. La sentència conclou que l’empresa no és responsable civil subsidiària.

El passat mes de novembre, en la primera declaració davant d’un jutge, el pressumpte cervell del crim va reiterar la seva innocència.