En el seu escrit, el fiscal considera que l’acusat ha comès quatre delictes d’abusos sexuals i sol·licita quatre anys i dos mesos per cada un. Així mateix, l’acusació pública en demana la inhabilitació per exercir activitats relacionades amb menors per aquest període de temps i la prohibició d’acostar-se a menys de 1.000 metres de les víctimes durant un període de sis anys.

Els fets van tenir lloc a finals de 2015, quan l’acusat treballava com a monitor de menjador en pràctiques a l’escola Maristes Sants-les Corts. El fiscal sosté que durant els primers dies va intentar guanyar-se la confiança de les alumnes més grans, de 12 anys, i que aprofitava quan estava a soles amb elles per fer-los tocaments als pits i al cul. L’acusació pública també demana a l’acusat i a les fundacions Champagnat i Pere Tarrés, que van contractar el monitor, que indemnitzin les menors amb 1.500 euros per a cadascuna en concepte de danys morals.

L’investigat es troba a la presó de manera provisional per una altra causa, vinculada amb la tinença i difusió de nombrós material pornogràfic infantil.