Són els més matiners i, per tant, els primers que han entrat al saló... Un cop a dins, els esperaven més de 40.000 metres quadrats d'activitats, algunes de ben originals... "Bufava molt fort perquè així sortissin bombolles." Sembla, però, que fer bombolles de sabó no és només cosa de nens... "Jo també, ja em veus." El Festival de la Infància arriba a la 49 edició amb un objectiu ben clar: promoure bons hàbits alimentaris. Per aquesta raó, molts monitors s'han bolcat a explicar quins són els productes més saludables... Ara bé, la festa de la infància també vol fomentar altres valors. MARTA SERRA, directora del Festival de la Infància "No només es tracta del tema de l'alimentació, sinó acompanyar-ho sempre d'una activitat física, esportiva, que creixin amb bons hàbits per cuidar-se un mateix." Unes activitats esportives que han inundat bona part del saló. Mentre alguns s'han disposat a endinsar-se a una selva plena d'osbtacles, d'altres han aconseguit fer el cim... "Em posava nerviós i això em costava més." Els més aventurers, a més, s'han atrevit amb la tirolina i les proves més arriscades... "Hi ha algunes coses que són fàcils però algunes no ho són, perquè has de fer força amb les mans." Com elles, molts nens han vingut acompanyats per verdaders experts en aquestes proves... "És un dia entrenyable, com quan eren els teus fills petits que els portaves també i ara enlloc de portar els fills portes els néts." El Festival, que tancarà les portes el proper 4 de gener, està ober d'11 del matí a 8 del vespre.

Són més de 40.000 metres quadrats d’activitats per als més petits de la casa. Aquest any, però, a banda de les tradicionals tirolines i curses d’osbtacles, el Festival de la Infància vol potenciar una bona dieta entre les famílies. Per aquesta raó, enguany ha organitzat tallers de cuina i unes compres responsables en un supermercat fet a la mida dels més petits.

El Festival de la Infància arriba a la 49a edició mantenint l’esperit que sempre l’ha caracteritzat: compartir bons hàbits i valors com els de la solidaritat o l’esport.

El saló estarà obert fins al 4 de gener, d’11 del matí a vuit del vespre.