Citant documents interns i fonts de Lufthansa, el diari ‘Bild’  informa que Lubitz va passar un any i mig rebent tractament psiquiàtric i assenyala que Alemanya lliurarà uns importants documents als investigadors francesos un cop siguin analitzats pels  seus agents. Segons informa també el diari britànic ‘The Times’ el copilot va ser “suspès durant mesos” per la companyia Lufthansa l’any 2009.  ‘The Times’, que titula en l’article ‘Lufthansa coneixia la depressió del pilot’, explica que el copilot tenia “una crisi existencial” quan es va posar al capdavant de l’avió que va estavellar.

El president de Lufthansa, Carsten Spohr, va assegurar en roda de  premsa que Lubitz va tenir una interrupció per baixa mèdica fa sis anys quan s’estava formant com a pilot, però no va explicar per quina raó i va subratllar que va passar totes les proves per ser considerat apte per al vol. Una portaveu de Lufthansa ha afirmat  aquest divendres que l’aerolínia no parlarà sobre l’estat mental del  pilot.

La policia troba “una prova rellevant”

La policia alemanya escorcolla l’habitatge d’Andreas Lubitz a Montaubar per mirar de trobar alguna pista de la conducta del copilot. Segons informa aquest divendres el ‘Daily Telegraph‘, Markus Niesczery, de la policia de Stuttgart, ha avançat que s’ha fet una troballa significativa a l’apartament del copilot que podria explicar per què es va produir el sinistre. La policia, però, ha desmentit que es tracti d’una nota de comiat.