L'escola Pont del Dragó estrena aquest curs nou espai sense moure's d'edifici. El centre hi ha incorporat part de la primera planta de l'equipament, uns 500 metres quadrats, que abans ocupava una altra entitat. Aquesta ampliació ha permès redistribuir-ne els serveis. En concret, s'hi ha traslladat l'equip especialitzat en el suport i assessorament per a la inclusió educativa de persones amb discapacitat motriu. Aquest servei, únic a la ciutat, atén unes 500 persones l'any. JOSEP SOLÀ, coordinador del Servei Educatiu Específic Motòrics "Més comoditat, més espai, més possibilitats de fer altres coses i altres tipus de relacions que potser fins ara no ens havíem pogut plantejar com ara, per exemple, treball més en xarxa." Aquest canvi ha afavorit l'alliberament de sales a les antigues instal·lacions. Per això, l'escola ha guanyat una aula d'estudiants i ha ampliat les places escolars. El centre, amb un total de 70 alumnes, disposa d'un grup nou d'arts gràfiques. JORDI ESCOÍN, director del CEE Pont del Dragó "És una bona notícia perquè anem contracorrent. Estem creixent en una època de crisi. No exempta de dificultats, perquè això també vol dir certes dificultats amb els equipaments, els materials, el mobiliari, la tecnologia que necessitem per donar a les aules..." L'escola també ha incrementat el personal docent. I, actualment, ja són 30 els professionals que vetllen per la formació i la millora de la qualitat de vida dels joves amb mobilitat reduïda.

El trasllat a la primera planta del Servei Educatiu Específic Motòrics (SEEM) ha alliberat algunes sales a les antigues instal·lacions, que han estat aprofitades per guanyar una aula d’estudiants i ampliar el nombre de places. El centre, amb un total de 70 alumnes, disposa d’un grup nou d’arts gràfiques.

L’escola també ha incrementat el personal docent. Actualment, ja són 30 els professionals que vetllen per la formació i la millora de la qualitat de vida dels joves amb mobilitat reduïda.