Ahir, un centenar de persones hi van entrar a dins. L'administrador de la finca va donar avís immediatament a la policia i els va alertar, a més, que el bloc està en molt mal estat. Per això, els bombers s'hi han presentat aquest matí per inspeccionar-lo. Després de llargues negociacions, els joves els hi han deixat entrar. L'informe, però, sembla que es concluent i assenyala que l'edifici podria tenir problemes estructurals i no s'hi pot viure a dins. De moment, però, no s'ha pres cap decisió. L'última paraula, la tindrà un jutge. En les properes hores el moviment 15-M té previst ocupar més finques perquè hi puguin viure famílies desnonades.

També volen que aculli una biblioteca i un espai d’universitat lliure. El moviment del 15-M farà aquest divendres una assemblea en l’edifici ocupat.

L’ocupació d’aquest edifici s’emmarca en la campanya d’alliberament d’espais que va anunciar el moviment. Dimecres a la nit ja van ocupar la seu d’una antiga sucursal de Caixa Sabadell a l’Eixample. Aquesta tarda han organitzat concentració a plaça de Catalunya i es preveu que el moviment tornarà a la plaça fins al dia de les eleccions.

A més, des del passat 15 d’octubre, el moviment del 15-M gestiona un edifici abandonat al carrer d’Almagro, a Nou Barris, on hi viuen una desena de famílies desnonades.