Línies futuristes que trenquen amb la tradició però barrejades amb materials romàntics com les puntes. Justicia Ruano, una vegada més, pren com a base de la seva col·lecció la contraposició d'idees, però sense oblidar la feminitat dels dissenys. JUSTICIA RUANO, dissenyadora "Este es mi sello. Visto a la mujer de mujer. Pretendo que con un vestido mio te haga falta poco accesorio." Dissenyadors amb una sòlida trajectòria comparteixen passarel·la amb d'altres que s'obren camí. La barcelonina Laura Figueras avui ha jugat a casa i ha debutat amb una col·lecció per la marca Sur. S'ha inspirat en les flors tropicals de l'illa japonesa d'Okinawa per crear patrons estructurats amb molts detalls. La novetat més destacada és la incorporació de nous materials. LAURA FIGUERAS, dissenyadora "Hem començat a utilitzar la pell, sempre busquem coses noves cada temporada. És una marca de luxe i per això intentem introduir-hi materials com aquest, perquè aquí hi ha tallers molt bons." El 080 Barcelona Fashion acabarà aquest dijous i per aquí desfilaran més d'una vintena de marques. Us ho ha explicat des de l'edifici DHUB, Marta Gaston.

La marca barcelonina Brain&Beast, que ja ha trepitjat en altres ocasions el 080, ha presentat unes peces d’estil casual i informals. Els dissenys incorporen colors cridaners, com morats, roses, i taronges barrejats amb estampats que prenen formes geomètriques en els jerseis. Una col·lecció que vesteix els homes i les dones.

La jove dissenyadora Laura Figueras ha posat els dissenys de la marca Sur sobre la passarel·la barcelonina. Diu que s’ha inspirat en les flors tropicals de l’illa japonesa d’Okinawa per crear patrons estructurats amb molts detalls. La novetat més destacada d’aquesta marca de luxe és la incorporació de la pell en la col·lecció per a tardor hivern 2013-2014. És la segona vegada que Figueras presenta els dissenys de Sur, una marca que només té un any de vida.

La dissenyadora andalusa Justicia Ruano, instal·lada des de fa anys a Barcelona, una vegada més pren com a base de la seva col·lecció la contraposició d’idees, però sense oblidar la feminitat dels dissenys. Peces de festa i de còctel, fetes amb teixits brillants i amb el predomini dels colors sobris i foscos.