La Júlia Baldoví i la Judit Baldoví ho han fet pràcticament tot juntes a la vida. Són bessones i comparteixen aficions, com la dansa, i els últims dos anys han cursat el batxillerat científic. Ara, a la llista de coses en comú s’hi suma també la nota de la selectivitat, ja que totes dues han tret un 9,8. El cert és que les separen quatre centèsimes: la Júlia ha aprovat amb un 9,84 mentre que la Judit ha tret un 9,88.

L’anècdota d’aquestes bessones de Can Baró amb notes quasi idèntiques pot sorprendre a la majoria, però elles asseguren que no és un fet casual: “Sempre ens va de dècimes perquè, com que estudiem juntes, sabem el mateix”, explica la Judit. De fet, la Júlia afegeix entre rialles que, fins i tot, “fallem en les mateixes coses”. Són alumnes del Col·legi Kostka dels Jesuïtes de Gràcia i, com acostuma a passar amb els germans de la mateixa edat, van a classes separades.

Vocacions diferents

A partir d’ara cadascuna emprendrà el seu camí. La Júlia, després de descobrir el seu interès per la biologia i pel sistema immunitari, vol estudiar medicina a l’Hospital Clínic. per la seva banda, la Judit es prepararà per fer audicions i intentar entrar en conservatoris de dansa de renom arreu d’Europa.