examen matemàtiques selectivitat 2022

Un dels últims exàmens de la Selectivitat 2022 ha estat el de Matemàtiques i, en general, els alumnes no han sortit gaire contents de com ha anat la prova. Així ho han fet saber a les xarxes socials, en què han reaccionat al nivell de dificultat que, diuen, tenia la prova. “Digueu-me que era una càmera oculta“, ha dit una de les alumnes examinades. “Era literalment impossible“, n’ha opinat un altre.

Una de les estudiants ha assegurat que aquest ha estat el “pitjor examen” de la seva vida. De fet, les crítiques i laments per aquest examen són similars als viscuts per les Matemàtiques Aplicades a les Ciències Socials, en què els estudiants també van lamentar el nivell de dificultat de la prova.

Els mems, protagonistes de les reaccions

Així han reaccionat alguns alumnes minuts després de sortir de fer l’examen de Matemàtiques, alguns emprant els tradicionals mems de les PAU.

Més sort amb l’examen de Llatí

En canvi, els alumnes que han fet l’examen de Llatí han tingut més sort i han sortit més contents de les aules. “Qui ha fet l’examen de Llatí: t’estimo i gràcies” o “No sé qui ha fet l’examen però espero que tingui una bona vida” han estat dos dels missatges publicats a les xarxes després de la prova.