L'accident s'ha produït a dos quarts de set del matí en aquesta cruïlla del passeig de la Bonanova. El cotxe patrulla dels Mossos circulava per aquesta via amb velocitat quan a l'altura amb el carrer d'Anglí ha topat amb un altre vehicle. Els dos agents es dirigien a Via Augusta per efectuar un servei d'emergència. És per això que, segons informen els Mossos, el cotxe portava els senyals lluminosos activats. En el sinistre, que investiga la Guàrdia Urbana, hi han quedat greument ferits els dos agents policials. A l'altre vehicle hi viatjaven cinc persones, que n'han resultat il·leses. Un dels agents ha estat ingressat a l'Hospital Clínic i l'altre aquí a la Vall d'Hebron. Tots dos han rebut un fort cop al cap i el seu pronòstic és reservat tot i que estan fora de perill. Tot i això passaran la nit a l'hospital on els mantindran en observació.

L’accident ha deixat els dos agents ferits greus, que han ingressat a les unitats de cures intensives (UCI) dels hospitals Clínic i Vall d’Hebron. Tot i que no es tem per la seva vida, passaran la nit en observació a causa del cop al cap que han rebut. En el sinistre, que investiga la Guàrdia Urbana de Barcelona, hi han quedat també ferits lleus dos dels cinc ocupants de l’altre vehicle implicat en l’accident.

El conseller d’Interior, Felip Puig, ha declarat que aquest episodi és una prova que la policia catalana “segueix fent la seva feina”, malgrat que els sindicats de Mossos van apuntar que les retallades podrien causar malestar al cos i un consegüent augment dels fets delictius.