Els fets han passat cap a les quatre d'aquesta matinada al carrer de Mart de Sant Adrià. Els Mossos han rebut l'avís d'una persona ferida a prop de les dependències policials que hi ha a tocar del mateix carrer. En poca estona, s'ha trobat una altra persona, ja morta, a l'entrada de l'immoble, i dues més de ferides. Totes per arma de foc. De moment la investigació policial segueix oberta, tot i que les primeres hipòtesis apunten a un enfrontament entre bandes. Segons fonts policials, totes les víctimes són de l'Europa de l'Est, i s'investiga si el motiu podria ser una revenja relacionada amb el tràfic de droga. Al carrer, ningú n'ha volgut parlar amb els mitjans per bé que a l'ambient plana que tothom n'està al cas.Els Mossos han detingut tres persones per la seva presumpta relació amb els fets, i el jutge ha decretat el secret d'actuacions.

Al voltant de les quatre de la matinada, els Mossos d’Esquadra han rebut l’avís que hi havia una persona ferida a prop de la comissaria. Finalment, els agents han trobat una persona morta, de 30 anys,  a l’entrada de l’edifici que hi ha al número 32 del carrer de Mart. Després han trobat dues persones més ferides al carrer que han estat traslladades a diferents centres hospitalaris de Barcelona. Un dels ferits, de 36 anys, ha ingressat en estat crític a l’Hospital Sant Pau de Barcelona, on ha acabat morint. L’altre home, de 38 anys, continua a l’Hospital Vall d’Hebron en estat greu a causa dels trets que ha rebut al tòrax.

Les víctimes, que no portaven documentació en el moment dels fets, serien d’Europa de l’Est mentre que els tres detinguts són de nacionalitat espanyola. La principal hipòtesi de la policia és que el tiroteig és un enfrontament entre bandes de narcotraficants i no descarten més detencions.