Un pis del carrer de Verdi, del número 36, es va incendiar aquest dissabte a la nit. Segons testimonis i veïns, tot apunta que podria haver estat provocat pel pas del correfoc que es feia al barri. Aquest diumenge hi ha hagut un altre incendi, al carrer de Torrijos, 49, que tampoc ha deixat cap ferit. En aquest cas, el foc podria haver-se originat quan s’ha encès una fregidora d’un restaurant mexicà.

El primer incendi va afectar un immoble de tres pisos, malgrat que només va cremar el primer. Els bombers van rebre l’avís a les 23.24 h i van desplaçar-s’hi sis dotacions. Els veïns han passat la nit a casa d’uns familiars i l’edifici no ha patit danys estructurals. Segons els veïns i els testimonis,  l’incendi l’hauria provocat el correfoc, però les causes encara s’investiguen.

No ha estat l’únic incendi a la zona aquest cap de setmana. Aquest diumenge el SEM ha atès sis persones per intoxicació lleu arran d’un altre foc al número 49 del carrer de Torrijos. L’avís s’ha rebut a les 15.47 h i tot apunta que la causa podria haver-ne estat una fregidora d’un restaurant mexicà, que s’ha encès.