Aquest dilluns estaven citades a declarar diverses persones identificades en relació amb la suposada violació d’una menor a la Sala Razzmatazz. Dos dels investigats però no s’hi van presentar i els Mossos d’Esquadra els van detenir al vespre, a l’aeroport de Barcelona-el Prat, quan intentaven agafar un vol. Segons ha explicat l’intendent en cap de la Divisió d’Investigació Criminal, Antoni Rodríguez, tenien el passaport retirat però “van anar a dependències oficials i van fer una duplicació de la seva documentació”. Els van detenir per l’alt risc de fugida.

Encara s’estan analitzant les imatges enregistrades per les càmeres de seguretat de la sala de concerts. La noia va denunciar la matinada de dissabte que havia patit una agressió múltiple en un reservat, un espai al qual només poden accedir els músics i artistes.

Concentració de rebuig

Aquest dilluns al vespre, prop de 200 persones han participat en una concentració de rebuig a la presumpta violació, just davant les portes de Razzmatazz. L’entitat convocant, l’Assemblea Feminista la Filadora del Poblenou, denuncia que no és un cas aïllat i que, tot i que la sala està adherida a una campanya per prevenir agressions sexuals, “una vegada més, els protocols fallen”. Per això, fan una crida a “fer autocrítica i revisió”.