Guàrdia Urbana

La Guàrdia Urbana ha detingut dues persones per un presumpte delicte contra la salut pública durant una operació la setmana passada, on va desmantellar un punt de venda de drogues al barri de la Barceloneta. Els agents van fer una entrada en un pis i una altra en un bar del barri. L’operació es va fer per ordre del Jutjat d’Instrucció número 24 de Barcelona.

Tot i les complicacions derivades de l’estat d’alarma i del tancament temporal de l’establiment, feia tres mesos que la Guàrdia Urbana estava investigant aquest punt de la Barcelona on havia observat un moviment de persones important que intercanviaven substàncies per diners. A més es van fer cinc intervencions als compradors.

Els detinguts en l’operació, la regent del bar i un home que vivia en un immoble i vigilava la droga, es dedicaven a distribuir cocaïna al detall al barri, el que provocava un moviment de persones consumidores. Utilitzaven el bar per contactar amb possibles compradors que després enviaven a domicilis dels voltants on es feia la transacció. Just abans del confinament, la policia va detenir una altra persona acusada de vendre droga també a la Barceloneta.