El mateix propietari de la furgoneta va avisar els Mossos d’Esquadra del robatori i va explicar que els dos homes volien comprar el vehicle. Van demanar poder provar-lo abans i, un cop la furgoneta es va posar en marxa, el van llançar fora i van fugir.

La víctima va explicar als agents que, en aquell moment, estava seguint la furgoneta sostreta discretament i podia indicar la seva ubicació. Els agents van localitzar la furgoneta circulant a més de 160 km/h per l’AP-7, fent bandades per canviar de carril i tancant la trajectòria dels vehicles que hi circulaven a prop.

La furgoneta va fer cas omís a les advertències dels agents i va iniciar diverses maniobres d’alt risc fins al punt d’intentar envestir el cotxe policial en diverses ocasions. Els agents van poder tancar la trajectòria del vehicle fins a aturar-lo en un lateral de la via i detenir els dos homes, que van oposar resistència activa.

Un dels detinguts, que era menor d’edat, va ser lliurat a fiscalia de menors. L’altre arrestat tenia 17 antecedents per fets similars i passarà, en breu, a disposició judicial.