Una dona de 31 anys ha resultat ferida greu aquest diumenge a la nit per una explosió en un pis del número 8 del carrer de Costabona, a Ciutat Meridiana, al districte de Nou Barris. Suposadament, la deflagració hauria estat provocada per un fogonet de gas, tot i que encara se n’estan investigant les causes.

Els fets van passar poc abans de les 23 h quan els serveis d’emergència van rebre l’avís de l’explosió. La dona ha estat traslladada a l’Hospital Vall d’Hebron.

Després de l’explosió, els Bombers de Barcelona han inspeccionat l’edifici, que no ha patit danys estructurals. Els veïns de l’immoble no han hagut de ser desallotjats i han pogut passar la nit a casa seva.

Segon incendi greu en dos dies

L’últim incendi del qual betevé ha tingut coneixement va ser aquest mateix dissabte  21 de maig a l’avinguda de Madrid. Una dona d’avançada edat va haver de ser reanimada i va ser traslladada a un centre hospitalari en estat molt greu. Abans, el 10 de maig, va morir un home de 60 anys  a l’avinguda de Josep Tarradellas.

Durant l’abril també hi ha hagut incendis d’embergadura, a meitat de mes es va produir un foc al carrer de València que va afectar fins a vuit finques. Les flames van començar en un bar per causes que s’estan investigant i hi va haver quatre ferits. 

Pel que fa a incendis mortals, aquest 2022 se n’han produït diversos: a més de l’incendi del 10 de maig a l’avinguda de Josep Tarradellas, a mitjans de febrer, un foc a l’Hotel Coronado, al Poble-sec, va causar la mort d’un home de 44 anys. I al gener van morir un home de 56 anys a les Corts i una dona de 60 a les Roquetes.