Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest diumenge al matí una dona per agredir a cops de porra dos vigilants de seguretat del metro a l’estació de Pep Ventura, a la Línia 2. Aquest dilluns, ha passat a disposició judicial i ha quedat en llibertat provisional, investigada per un presumpte delicte de lesions.

Els fets van passar a les vuit del matí, quan dues persones sense mascareta i en estat ebri estaven obstruint les portes del comboi i impedien que pogués reprendre la marxa, segons TMB. Ha estat llavors quan dos vigilants de seguretat de l’estació han alertat la parella, que ha respost violentament. Mentre els vigilants intentaven reduir l’home, la dona ha agafat la porra d’un d’ells i els ha colpejat violentament.

Un dels vigilants, amb ferides al cap

Una usuària del metro ha pogut gravar l’agressió amb el mòbil des de l’altre andana. A les imatges es veu que dues persones més, que podrien ser també amics de la parella, marxen per les escales mecàniques mentre es produeix l’enfrontament. Finalment, un dels vigilants aconsegueix posar-se dempeus i immobilitzar la dona, que queda estesa al terra de l’andana.

Els Mossos d’Esquadra, alertats per l’agressió, han detingut la dona, a qui s’acusa d’un delicte de lesions, i l’home ha quedat investigat. Els dos vigilants han estat atesos per la mútua de la companyia. Un d’ells ha tingut ferides al cap i ha necessitat punts de sutura.