El Carles de Sants ja ha sortit de la presó. Per rebre’l, centenars de veïns del barri s’han concentrat aquest dissabte a les 11.30 h a la plaça de Sants. Tot seguit, han iniciat una manifestació que ha recorregut diversos carrers del barri com ara el passeig de Sant Antoni, el carrer del Vallespir o l’avinguda de Madrid, que l’han tallada durant uns minuts. Ara bé, el Carles no hi ha pogut participar, en la seva festa de benvinguda, perquè així ho ha dictaminat la magistrada, que li ha interposat com a mesura cautelar la prohibició de participar en manifestacions.

La manifestació ha passat també per davant la Taverna la Bauxa, el bar del Carles, i allà ell ha sortit a la porta per agrair als veïns tot el suport. A part de ser el propietari d’aquest conegut restaurant del barri, combina la seva tasca professional amb la participació en diferents entitats i associacions del barri com ara la Comissió de Festes del Carrer Vallespir de Baix o els Castellers de Sants. Aquest paper actiu en l’associacionisme del barri i la seva feina fan que sigui complicat trobar a Sants una persona que no conegui o hagi sentit parlar del Carles de Sants.

Cinc dies empresonat

Els Mossos d’Esquadra van detenir el Carles durant la manifestació de suport al cantant Pablo Hasél de dissabte, 20 de febrer. La jutgessa que instrueix el cas en va decretar l’ingrés a presó provisional i sense fiança en considerar que hi havia perill de reiteració delictiva.

Unes hores més tard, centenars de veïns de Sants van sortir al carrer per mostrar el rebuig a aquesta decisió.