Impacte de bala a la façana de la discoteca Opium

Els Mossos d’Esquadra investiguen un possible tiroteig als entorns de la discoteca Opium, al passeig Marítim de la Barceloneta. Segons fonts policials, han rebut un avís de matinada per alertar-los que s’havien sentit trets en aquesta zona. En arribar-hi, però, no han vist cap situació sospitosa ni tampoc no han sentit cap tret. No hi ha cap persona ferida ni tampoc no s’ha fet cap detenció.

El que sí que han detectat els agents dels Mossos són diverses marques d’impactes a la façana de la discoteca, tot i que de moment no s’ha pogut confirmar si corresponen a trets de bala o a algun altre objecte contundent. Tampoc no s’han pogut aclarir encara si s’han fet aquest dilluns a la matinada. Tot i això, fonts de la discoteca afirmen que els impactes són nous i que s’han produït aquest diumenge a la nit.

La versió de la discoteca

Els responsables d’Opium asseguren que l’incident no ha tingut lloc a les portes del seu local, sinó a la via pública, i que els qui l’han protagonitzat no sortien de la seva discoteca. De fet, fonts d’Opium apunten que la disputa es podria haver originat en una discoteca veïna, però que els implicats tenien el cotxe aparcat prop del seu local.

Des d’Opium remarquen que els equips de seguretat van avisar la policia. També asseguren que van activar els protocols corresponents per protegir els clients que sortien de “les sales de la zona”, que afirmen que ja estaven tancades.

Fonts de la discoteca han explicat, a més, que tenen fins a 38 persones de seguretat contractades i que fa temps que no tenen baralles d’aquest tipus ni dins el local ni relacionades amb els seus clients.

Els veïns es queixen de la inseguretat

Les discoteques es troben en un carrer que és àrea d’influència de dues associacions veïnals: la de la Barceloneta i la de la Vila Olímpica. Ambdues afirmen que en aquesta zona de locals d’oci nocturn són habituals els conflictes i les baralles. Per això, i sabent que l’any 2019 s’acabarà la concessió d’aquesta zona, les associacions veïnals ja es reuneixen amb el govern municipal per trobar una solució al problema.