Aquest diumenge fa just un mes dels atemptats a la Rambla i Cambrils. Una data que molta gent ha aprofitat per homenatjar les 16 persones que van morir aquell fatídic 17 d’agost. A les cinc, diverses corals catalanes han organitzat un concert a plaça Catalunya en contra la violència i el terrorisme. A la vegada, tres bandes de música han desfilat per la Rambla per recordar les víctimes.

Els responsables de la trobada de corals, han estat els membres del grup vocal Veuscomsí, que van fer una crida a través de les xarxes socials a totes les corals de Catalunya. Finalment, aquesta tarda nou grups han participat de l’acte d’homenatge a les víctimes. Cadascun ha interpretat les seves cançons i després han fet una cantada conjunta. Al mateix moment, tres bandes de música, la de Badalona i dues valencianes han desfilat per la Rambla en record dels qui van patir els atemptats, ara fa just un mes.

També desenes de motos s’han concentrat al centre de la ciutat. Centenars de persones les han aplaudit quan passaven pel capdamunt de la Rambla. Era un acte convocat per diverses associacions de motoristes en record de les víctimes.