Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut quatre joves, d’entre 19 i 21 anys, com a presumptes autors d’un robatori amb violència i lesions a Barcelona. Segons explica la policia en un comunicat, els fets van passar el 10 de juliol en un hotel de la ciutat.

Segons els Mossos, els detinguts van conèixer tres dones en una zona d’oci de Barcelona durant la matinada. Posteriorment, van continuar la festa en un hotel de la ciutat on els detinguts estaven allotjats. Van ser aquí on es va iniciar una discussió quan un dels joves va agafar la bossa d’una de les noies per sostreure’n els diners. Quan ella va intentar impedir-ho, la van colpejar violentament a la cara i també una altra de les noies que va intentar ajudar la seva amiga.

Van fugir en un cotxe de matrícula francesa

Després dels fets, els presumptes agressors van fugir de l’hotel en un cotxe amb matrícula francesa. Les joves van demanar auxili al personal de l’hotel, que va trucar al 112. Una hora més tard, els Mossos d’Esquadra van localitzar el vehicle a l’AP-7 i el van aturar en una àrea de servei a Santa Perpètua de Mogoda. En identificar els quatre ocupants, els agents van confirmar que es tractava dels presumptes autors del robatori i els van detenir.