Els Mossos d’Esquadra han detingut dos homes, veïns de Barcelona, com a presumptes autors d’un robatori amb força en el Mercat de Montserrat, al barri de les Roquetes, a Nou Barris. Els agents van interceptar dos lladres i van recuperar la bossa que havien abandonat, que contenia més de 3.000 euros fraccionats en bitllets i monedes, una navalla amb la fulla doblegada i una participació de loteria del mercat.

Els Mossos d’Esquadra van rebre l’avís de matinada. Van anar fins al lloc dels fets i van detenir dues persones que intentaven fugir pel terrat amb una bossa. Van veure com una persona volia despenjar-se per la paret del darrere del recinte, que comunica amb el pàrquing, i com una altra intentava baixar per la façana. Els agents van interceptar els dos lladres i van recuperar la bossa que havien abandonat. Els fets van passar divendres passat, 1 de desembre.

Els agents els van detenir per un delicte de robatori amb força. Ja han passat a disposició del jutge, que ha decretat la seva llibertat amb càrrecs.