El primer robatori va tenir lloc el 29 d’abril de l’any passat, en una benzinera de Montcada i Reixac. Hi van participar dos homes, armats amb pistoles i amb la cara tapada. El mes següent van cometre un altre atracament, i els Mossos d’Esquadra van identificar i detenir un dels dos presumptes lladres dins el mateix cotxe que havien utilitzat en els robatoris.

Ara han identificat el segon lladre: un home de 38 anys que actualment està ingressat a la presó per altres causes. Se li atribueixen fins a nou robatoris violents en benzineres, tant a Montcada i Reixac com a Barcelona, i també un atracament a la via pública i el robatori de dues motos, que utilitzava per actuar.

 

Després de la investigació, que es dona per tancada, els Mossos han constatat que el segon detingut era l’autor de diversos robatoris: fins a tres en una mateixa benzinera de Montcada i Reixac, i cinc atracaments amb intimidació a benzineres de Barcelona, entre els mesos de juny i agost del 2017. També se l’acusa d’haver atracat amb violència un repartidor de pizzes a Barcelona, el 24 de juny, i d’haver robat dues motos, que va utilitzar per anar a les gasolineres i fugir-ne després.