Els Mossos d’Esquadra han detingut tres lladres violents durant l’assalt a una associació cannàbica de l’Eixample. La policia va rebre l’avís per una alarma de robatori i en arribar van trobar-hi nou persones, sis de les quals tenien les mans lligades amb brides. Els fets es van produir el 12 de febrer cap a dos quarts d’onze de la nit.

Segons el testimoni d’alguns veïns, a l’interior de l’associació s’hi sentien crits. Quan la policia va arribar al lloc dels fets van detectar-hi dos homes vestits amb roba fosca que, en advertir la seva presència, van voler fugir escales amunt. Un cop al pis superior els agents hi van trobar les sis persones lligades i tres persones més. En escorcollar-les van veure que aquestes tres duien a sobre 9.617 euros, 108 tubs de plàstic amb haixix i 49 bossetes amb marihuana, una navalla i dispositius electrònics. Les persones lligades eren dos treballadors del local i quatre socis que, segons l’informe policial, estaven  “molt espantades i es queixaven de dolor en diverses parts del cos”.

Davant d’aquests fets els agents van procedir a detenir els tres homes, d’entre 23 i 25 anys. Se’ls acusa d’un delicte de robatori amb violència. Posteriorment s’ha pogut comprovar que tenen prop de quaranta antecedents policials majoritàriament per robatoris violents. Els arrestats passaran a disposició judicial aviat.