Una patrulla dels Mossos d'Esquadra va identificar els presumptes autors d'un dels robatoris

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres a la tarda tres lladres multireincidents especialitzats a actuar en aparcaments privats. Es tracta de tres individus que acumulen fins a 48 antecedents per fets similars i dos d’ells també tenien ordres de detenció vigents.

Les detencions s’han produït al voltant de les tres de la tarda a l’exterior d’un aparcament de l’avinguda de Roma, a l’Eixample. Segons ha explicat la policia, una patrulla de paisà, que ha reconegut els lladres i els ha vist entrar en un pàrquing privat, els ha fet seguiment i vigilància i quan han sortit de l’aparcament han vist que duien una bossa a les mans. Ha estat aleshores quan els han identificat i han vist que la bossa contenia diversos objectes sostrets dels vehicles de dins del garatge, i els han detingut.

Els Mossos expliquen que el “modus operandi” utilitzat pels lladres ha estat similar en la majoria dels antecedents que acumulen: accedeixen a un aparcament privat, trenquen els vidres de diversos vehicles en poc temps i s’enduen els objectes de valor que hi troben a l’interior.

Fa una setmana, als Jardinets

Les detencions a l’Eixample s’han produït quan només fa una setmana d’un fet similar a Gràcia. Aleshores, els Mossos d’Esquadra van detenir quatre lladres multireincidents per haver robat en diversos vehicles en un aparcament municipal als Jardinets de Gràcia i utilitzar les targetes de crèdit sostretes. Entre els quatre detinguts acumulaven 45 antecedents policials.

Els Mossos d’Esquadra recomanen no deixar objectes de valor a l’interior dels vehicles aparcats.