La Guàrdia Urbana i els Mossos d’Esquadra han detingut tres presumptes traficants de drogues i han desmantellat el pis de Nou Barris on es venien substàncies estupefaents a joves i menors d’edat. Els detinguts són dos homes de 30 anys i una dona de 20 i estan acusats d’un delicte contra la salut pública.

El dispositiu policial conjunt es va posar en marxa el 12 de juliol quan la policia de barri del districte va detenir un jove per tinença de drogues i van sospitar d’un domicili com a centre de venda de drogues. Els investigadors van identificar els presumptes subministradors i van iniciar la vigilància de persones que intentaven accedir al pis. Així van constatar que s’hi venen drogues indiscriminadament a joves i menors d’edat i els fiaven la compra amb l’objectiu de retenir-los com a clients.

L’entrada amb ordre judicial a l’immoble es va poder fer el 26 de juliol. A més de fer les detencions, a l’escorcoll del pis es van trobar diferents substàncies com cocaïna, metamfetamina, pastilles MDMA, bolets al·lucinògens i LSD. Els tres detinguts han quedat en llibertat amb càrrecs. L’operació continua oberta i hi podria haver més detinguts.