Els agents de la comissaria d’Horta-Guinardó que els anaven al darrere van patir lesions lleus quan tractaven de retenir els fugitius, dos individus de 26 i 27 anys i nacionalitat espanyola, que sumen 14 detencions per robatoris amb força i intimidació, principalment. En aquest cas, tant per haver robat en un establiment com per conduir temeràriament. De fet, no va ser fins que es va produir un xoc frontal amb un altre vehicle que els lladres van abandonar el cotxe, i van posar punt  final a una persecució de pel·lícula que es va iniciar quan els mossos van detectar-los fugint a molta velocitat pel passeig de la Vall d’Hebron.


L’encastament es va produir passades les 3 h del dia 8 en una botiga de Movistar del número 177 de la via Augusta, al barri de Sant Gervasi-Galvany. Algú en va alertar als mossos i com que la fugida es va fer amb el mateix cotxe, va resultar relativament senzill identificar-lo mentre circulava. Els detinguts, als quals no es descarta imputar més accions delictives, s’haurien endut de la tenda 82 telèfons per valor de 12.000 € i accessoris per valor de 1.400. En les pròximes hores tots dos passaran a disposició judicial.

És la cinquena vegada aquest any que roben en aquest establiment (l’u de gener, al març, al maig i al juny), i en tres ocasions més els lladres també hi havien encastat un vehicle. Un altre cop van entrar-hi  llançant pedres.