En el registre al pis dels detinguts, la policia catalana hi va localitzar roba, complements i armes que haurien usat en els atracaments. En total, en els diferents assalts haurien aconseguit una quantitat propera als 13.000 euros. En el moment de la detenció, els dos homes es trobaven presumiblement a punt d'assaltar un nou establiment. El jutge n'ha decretat l'ingrés a presó. RAMON GRASA, cap d'Investigació dels Mossos a Barcelona "Las farmacias son establecimientos que pueden disponer de dinero y muchas veces también estan regentadas, o estan trabajando allí, personas femeninas, que esto igual puede facilitar un poco el robo."

Modus operandi

Mentre una persona esperava fora de l’establiment per a fer tasques de vigilància, el segon atracador entrava a la farmàcia amb la cara descoberta i exigia els diners als treballadors amenaçant-los amb objectes punxants com una navalla, xeringues o un cúter.

Els dos atracadors haurien arribat a Barcelona uns dies abans de començar els robatoris, a principis de febrer, un fet que va complicar la investigació policial.