Cotxe dels Mossos d'Esquadra

Els Mossos d’Esquadra han detingut aquest dimecres tres persones en un pis del carrer de Sant Oleguer, al barri del Raval. Segons fonts policials, hi han assistit després que els hagin alertat d’una baralla dins de l’immoble.

Segons les mateixes fonts, en arribar-hi, cap a la una del migdia, els agents han presenciat que l’inquilí del pis s’estava barallant amb els tres detinguts, suposadament per l‘ocupació del pis. Després de mediar-hi, els agents els han identificat a tots i han detingut una dona per atemptat a agent de l’autoritat, una altra dona sobre la qual hi havia un requeriment previ i un home per un delicte d’amenaces i lesions, ja que suposadament ha agredit l’inquilí de l’immoble.

A través de Twitter, el Sindicat de l’Habitatge del Raval ha qualificat l’acció dels Mossos de “desnonament extrajudicial”, ja que segons la seva versió, anteriorment uns “matons” havien intentat desnonar una família -qui la policia identifica com el grup ocupant de l’immoble- i, en arribar, han fet les detencions i han “deixat marxar” els “matons”. “Després d’intentar-ho ‘matons’, els mossos estan fent un desnonament extrajudicial a un pis propietat de la Generalitat”, han dit.