Els Mossos d’Esquadra han detingut 12 joves com a presumptes autors d’un robatori violent i de lesions a tres menors al carrer de Badajoz, al Poblenou, la matinada de diumenge. Entre els detinguts hi ha set menors d’edat, cinc que tenen entre 18 i 20 anys (dos dels quals amb antecedents). També va participar en el robatori una nena de menys de 14 anys que, per tant, és inimputable.

Els fets van passar diumenge a les tres de la matinada. Uns nois estaven asseguts al carrer quan un grup de joves que no coneixien els van increpar sense cap motiu. Un d’ells li va donar una puntada de peu al cap a una de les víctimes i li va robar el mòbil. Un dels amics de la noia agredida va recriminar-los l’acció i el van llançar al terra i li van donar cops de puny, de peu, i un cop al cap amb una ampolla, i li van robar la cartera. A un altre amic de les víctimes també li van robar la motxilla. Un dels agressors, a més, va exhibir una arma blanca.

Entre els agressors hi ha una nena menor de 14 anys

Després de l’agressió, les víctimes van avisar als Mossos d’Esquadra que van aconseguir localitzar i detenir els agressors. De fet, les mateixes víctimes, que tenien diverses ferides al cos, es van apropar al lloc de les detencions i van reconèixer als autors de les agressions. Els agents van detenir els 12 joves pels delictes de robatori violent i lesions. També van localitzar la menor inimputable amb els fets que va ser entregada als seus pares.