Es desconeix què introduïa el suposat violador a les consumicions de les víctimes, però els Mossos estan convençuts que els anul·lava la voluntat de reaccionar quan eren atacades. Les tres dones que han denunciat els fets van despertar-se mig despullades a la via pública i només recordaven que un client d’una discoteca les havia convidat a una beguda. En dos casos, al mateix establiment on s’havien trobat. En una altra ocasió, ella va acceptar dirigir-se al bar que regentava el presumpte agressor i prendre-se-la allà. Una les tres violacions presumptament es va produir en un aparcament, però han donat poca informació més, perquè els resultava impossible donar detalls.

Segons la policia, l’home, de 34 anys i nacionalitat espanyola, seguia sempre el mateix “modus operandi”. Coneixia les víctimes en una discoteca i les convidava a una beguda -en un dels casos, la va preparar ell al seu local- en què introduïa una substància que les feia perdre la consciència. Després de violar-les i robar-los pertinences, les abandonava al carrer i fugia.

La clau per detenir el sospitós va ser la descripció que es va fer del local on una de les dones havia anat abans de ser drogada. El propietari coincidia amb el perfil de l’home que buscaven. Amb autorització del jutge, es va accedir al seu domicili i, dins, s’hi va localitzar objectes que s’havia sostret a les víctimes. L’individu ja ha ingressat a presó.