Una patrulla de Seguretat Ciutadana dels Mossos va veure com un cotxe feia una maniobra evasiva al carrer de Bilbao i començava a circular de forma temerària. Els agents van demanar el conductor que aturés el vehicle. En veure que l’home no atenia la demanda, la policia va iniciar una persecució per interceptar el cotxe.

Tot i ser alertat per la megafonia del cotxe patrulla, que el seguia amb les sirenes acústiques i els llums de prioritat encesos, el conductor del cotxe va seguir conduint a gran velocitat per vies com la rambla del Poblenou o el passeig de Calvell. L’home va haver de frenar de forma brusca per evitar xocar amb un autobús i amb els cotxes dels Mossos d’Esquadra que intentaven barrar-li el pas.

Després de circular en sentit contrari i saltar-se alguns semàfors en vermell, el conductor va arrencar tres pilones i va acabar xocant contra una paret. Una vegada detinguts, els agents van identificar i detenir el conductor del cotxe, on també viatjaven la parella del conductor, el seu fill de sis anys i un amic de la família.