Robatori en una farmàcia

(ACN) Els Mossos d’Esquadra van detenir la matinada de dimecres passat a Barcelona un home relacionat amb tres atracaments en comerços quan intentava robar un taxi i fugir d’un control al barri de Sants de la capital catalana. L’home, de 43 anys, tenia una ordre de recerca per la seva implicació en robatoris violents amb arma blanca comesos en comerços de l’Eixample el novembre de l’any passat, concretament en dos supermercats i una farmàcia. El detingut, que està acusat d’un delicte d’atemptat als agents de l’autoritat i temptativa de furt d’ús de vehicle, va passar a disposició judicial i el jutge en va decretar l’ingrés a presó.

Robatori en un comerç

La detenció es va produir cap a les tres de la matinada, quan uns mossos que estaven fent un patrullatge de paisà al passeig de la Zona Franca van aturar un taxi on viatjava el detingut. En el moment de ser identificat, els agents van constatar que tenia una ordre de recerca i detenció per tres robatoris violents.

Segons han explicat els Mossos d’Esquadra en un comunicat, l’home es va mostrar nerviós en tot moment, va saltar del seient del darrere del taxi al del conductor i va intentar fugir amb el vehicle. Els agents van impedir la fugida, van aturar el vehicle i van treure l’home del taxi. Abans de ser detingut, va colpejar un dels agents.

Els tres robatoris amb què es relaciona el detingut van tenir lloc el 28 de novembre del 2019 i, segons ha informat la policia catalana, es van cometre amb un ganivet que l’home esgrimia per amenaçar els treballadors i per emportar-se els diners que podia aconseguir.