Els Mossos d’Esquadra han confirmat la detenció del presumpte autor de la mort d’un home que va ser abatut a trets a l’interior d’un pis al carrer del Comte d’Urgell. Els fets es van produir el mes de maig passat pels volts de les dues del migdia. Els Mossos van localitzar l’home a l’interior del seu immoble en estat molt greu a causa de les diverses ferides per arma de foc. L’individu va morir poc després.

Les gestions dutes a terme durant setmanes per la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) de Barcelona van permetre identificar el principal sospitós d’haver comès el crim. El Jutjat d’Instrucció número 3 de Barcelona que porta la causa va emetre una ordre europea de detenció. Fruit de la bona col·laboració entre els Mossos d’Esquadra i la policia sueca, l’home, de 26 anys, va ser detingut aquest dilluns a Göteborg.

El cap de la Divisió d’Investigació Criminal dels Mossos d’Esquadra, Pau Pere Guillén, ha explicat que ha estat un cas ”complex”. La víctima, un noi de 25 anys de nacionalitat sueca resident a Barcelona, havia estat relacionada també al seu país amb temptatives d’homicidi.