Els Mossos d’Esquadra han detingut a l’Hospitalet de Llobregat un suposat vident que va estafar dos veïns de Barcelona. L’home posava anuncis a la via pública i assegurava poder curar el mall d’ull i la impotència sexual, entre d’altres.

Segons ha informat la policia, la investigació es va iniciar el 2016 arran de la denúncia d’un home que havia concertat diverses sessions amb el suposat vident, per les quals li demanava entre 500 i 900 euros. A més, el va convèncer perquè retirés del banc tots els seus estalvis, uns 52.000 euros, els fiqués en bosses i li permetés fer un ritual per purificar-los. Una setmana després, l’home va obrir les bosses i es va adonar que li havia canviat els diners per papers.

Posteriorment, l’abril del 2017, els Mossos van tenir coneixement d’una estafa a una veïna de Barcelona que tenia moltes similituds amb el primer cas. En aquesta segona denúncia, la víctima deia que van estafar-li 6.500 euros. Els Mossos informen que la identificació del fals vident va ser difícil perquè el detingut feia servir noms diferents i ocultava la cara a les seves víctimes. Els investigadors continuen analitzant noves informacions i és probable que apareguin més víctimes.