Un tret contra un vidre al Raval

Els Mossos d’Esquadra han informat que han detingut el presumpte autor del tret que va ferir un menor tutelat al Raval la matinada del passat dijous. Es tracta d’un home de 52 anys i nacionalitat espanyola, veí de Barcelona.

La investigació de la  Divisió d’Investigació Criminal (DIC) dels Mossos d’Esquadra ha permès localitzar el presumpte autor del tret que viu en un carrer molt proper a la zona dels fets. Ha estat detingut aquest dilluns al matí en un bar a la vora del seu domicili. Ha intentat fugir, informen dels del cos, i s’ha resistit a la detenció. Durant l’escorcoll, els agents han trobat al seu pantaló una pistola carregada i munició.

De fet, consta que el detingut tenia un antecedent per atemptat i tinença d’arma de foc. Passarà a disposició judicial durant les properes hores.

Presumptament, l’home va disparar dijous passat a la matinada contra un grup de nois que s’estaven a la plaça de Folch i Torres, al Raval. Va ferir un dels menors que va haver de ser traslladat a l’Hospital del Mar on va ser ingressat, fora de perill, a la unitat de cures intensives.