Els fets van passar aquest dimarts a la nit, quan un agent de paisà va veure com un home sortia corrent de la benzinera Repsol del passeig de la Zona Franca i fugia en bicicleta. Al mateix temps, la treballadora sortia del local cridant i alertant que l’acabaven de robar intimidant-la amb un ganivet de grans dimensions. Immediatament l’agent va començar a seguir l’home amb la seva motocicleta, es va identificar com a policia i li va demanar que s’aturés.

El lladre no va fer cas de les indicacions de l’agent i va començar a fer maniobres per intentar escapar-se posant en perill la seguretat del trànsit i la integritat de l’agent que el perseguia. Finalment, el delinqüent va topar amb la vorera del carrer i va caure. En aquell moment va ser interceptat per una patrulla que havia estat alertada dels fets i que estava molt a prop d’on l’home acabava de caure.

Durant l’escorcoll, els agents li van trobar els 300 euros que acabava de sostreure de la benzinera. Igualment, els agents van localitzar el ganivet amb el qual podia haver intimidat la víctima. El detingut passarà a disposició judicial durant les properes hores.