Rambla

Ensurt majúscul aquesta tarda a la Rambla de Barcelona. Els Mossos d’Esquadra han detingut un home que portava una arma llarga de plàstic d’aire comprimit i que “ha provocat alarma i pànic” entre els vianants que avançaven pel passeig, segons ha informat la policia catalana. L’alerta l’han fet uns turistes a les 16.48 h, que han avisat que hi havia un home brandant una arma enmig de la via pública.

Escudellers

Els fets han començat a l’entorn del Mercat de la Boqueria i, després, l’home ha avançat passeig avall fins a la zona d’Escudellers. La brigada mòbil i agents motoritzats dels Mossos han anat a la cerca d’aquesta persona, que s’ha refugiat en un replà de l’interior d’uns pisos. Testimonis dels fets afirmen que l’home ha disparat alguns trets a l’aire i s’ha amagat al portal del número 6 del carrer dels Escudellers, que segons algunes fonts és el domicili del detingut.

Quan els agents han arribat a l’edifici, l’home ha oposat resistència activa i ha ferit lleument tres agents dels Mossos. Ha acabat detingut per delicte d’amenaça i atemptat a agents de l’autoritat. Els Mossos l’han traslladat a la comissaria de les Corts, on se li farà una revisió mèdica i psicològica. La unitat d’atestat de les Corts instruirà diligències.