Una persona ha estat detinguda i dos agents de policia han acabat ferits lleus en els disturbis que ha protagonitzat aquest dimarts al vespre una cinquantena de persones contra diversos locals immobiliaris, de companyies energètiques i oficines bancàries del carrer Gran de Sant Andreu, segons ha avançat ‘El Periódico’ i ha pogut confirmar betevé amb fonts dels Mossos d’Esquadra. Els responsables van sortir d’una manifestació contra el desallotjament de la casa ocupa del carrer de Coroleu, a Sant Andreu.

“Desallotjaments són disturbis”

La policia va rebre l’avís a les 18.30 h. El primer acte vandàlic va tenir lloc contra l’aparador d’una oficina immobiliària, contra el qual el grup, de desenes de persones, va tirar totxos. Després van seguir fent destrosses a diferents locals pel mateix carrer. En un dels locals van fer una pintada en què es podia llegir “Desallotjaments són disturbis“.

La pintada “Desalojos son Disturbios” a l’oficina d’Endsa

Els Mossos hi van enviar diverses patrulles i es van produir diversos enfrontaments entre policia i vàndals en el marc dels quals dos agents van resultar ferits de caràcter lleu. Una persona ha estat detinguda com a presumpte autor d’un delicte d’atemptat contra agents de l’autoritat.