Una persona de 52 anys ha estat detinguda aquest dimarts pels Mossos d’Esquadra en relació amb la mort violenta d’una altra persona en un pis del districte de Sant Martí de Barcelona, segons ha informat la policia catalana en un comunicat. Segons els veïns, la víctima és una dona transexual de 64 anys. Els fets han succeït aquest dimarts al matí, pels volts de les 10.30 h, al número 28 del carrer de la Selva de Mar, al barri de Diagonal Mar i el Front Marítim del Poblenou.

La policia ha tingut coneixement que hi havia una persona “greument ferida” en el desè pis d’aquest edifici de Barcelona. A causa de les ferides que tenia, finalment ha mort poc després.

Investigació oberta per la mort violenta a Sant Martí

Tant diverses dotacions policials com del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM) s’han desplaçat fins al lloc dels fets, però no s’ha pogut fer res per salvar la vida a la víctima.

La Divisió d’Investigació Criminal ha obert una investigació per esclarir els fets.

Última mort violenta a Barcelona

La darrera mort violenta coneguda a l’àrea de Barcelona es va produir la nit de Reis a la via Júlia, al barri de Verdum, quan un home va morir apunyalat de matinada. Setmanes abans, el 29 de novembre del 2022, va aparèixer el cadàver d’un home dins d’una maleta en un contenidor del carrer de Casanova, a l’Eixample.

També un mes abans, el 30 d’octubre,  un jove va morir davant de la discoteca Brisas, a l’avinguda del Paral·lel.