Mossos d'Esquadra

Agents de paisà dels Mossos d’Esquadra han detingut “in fraganti” un jove menor d’edat acusat d’assaltar de forma violenta una dona de 83 anys que esperava l’autobús en una parada del carrer dels Almogàvers. Els policies, que patrullaven de paisà en el marc de l’operació Tremall contra lladres multireincidents, van veure com el jove s’abraonava sobre una dona, la feia caure a terra i li robava dues cadenes d’or.

Segons explica la policia en un comunicat, a partir d’aquí es va iniciar una persecució en la qual el presumpte lladre va córrer a gran velocitat cap a l’interior del Parc de l’Estació del Nord. Un agent que anava en bicicleta va interceptar-lo, però el jove va donar-li una empenta i el mosso va caure al terra. Com a conseqüència de la caiguda, l’agent va rebre un fort cop al cap.

Col·laboració ciutadana

Finalment, els agents van interceptar el jove amb la col·laboració ciutadana. Segons els Mossos, el presumpte lladre es va resistir activament i amb molta agressivitat per evitar ser detingut i va donar cops de colze, de cap i puntades de peu als agents. Com a conseqüència de la detenció, els agents van resultar lesionats i el jove va patir ferides per uns vidres que hi havia a terra. Tots van ser atesos per personal del SEM.

Després de l’actuació, els agents van recuperar les joies sostretes i li van retornar a la víctima, que també va haver de ser atesa pels serveis mèdics. Així mateix van recollir les declaracions d’una conductora d’autobús que va presenciar els fets i va poder identificar l’autor del robatori.

El detingut va ser traslladat a dependències policials. Aquest dijous ha ingressat en un centre de menors.